Snart har hon gjort 1000 framträdanden sedan sin första föreläsning för 12 års sedan. I 12 länder för så väl stora som små företag. För organisationer, skolor och kommuner.

Under sina föreläsningar inspirerar Therese åhörarna till en positiv inställning till livet, att tro på sig själv, att ideligen se möjligheter istället för hinder samt att hitta det man brinner för. Föreläsningen är full av energi, glädje, konkreta exempel samt en del roliga inslag som Therese Albrechtson varit med om i sitt liv och sin relativt korta entreprenörsresa. Hon får åhörarna att känna en kick när de går hem därifrån. Föreläsningen anpassas beroende på målgrupp. Therese delar med sig på ett humoristiskt sätt sina misstag, ledord samt milstolpe som har varit bidragande till hennes utveckling. Mycket energi, entusiastisk, humoristisk, rolig, tänkvärd är några ord som ofta förknippas med hennes föreläsningar.

Bakgrund
Hon sålde sitt första bolag, Bodyguard Säkerhetsprodukter 2007. Strax innan försäljningen hade hon varit med om en svår olycka som gjorde att hon inte hade något val, hon var tvungen under ett par års tid att ta det väldigt lugnt. Hon hade innan olyckan startat Albrechtson holding AB och modeföretaget Greyzone som hon då fick lägga på is tills hälsan sa JA. När hon började komma på fötter igen bestämde hon sig för att inspirera andra till att starta eget genom sitt Holdingbolag. Det är bättre att 1000 pers. startar ett företag än att hon själv startar 1000. På senare tid inspirerar hon mer allmänt som en mer positiv inställning, att inte gå samma väg som alla andra, våga misslyckas och lyckas etc.

Senaste nytt är företaget Academy of Excellence, en utbildning för tillväxtentreprenörer. Efter att ha insett behovet av att själv behöva hjälp med att expandera sina bolag och efter att ha träffat många småföretagare som behöver hjälp med att ta nästa steg i expansionsfasen så startades utbildningen tillsammans med en kollega. (Läs mer under rubrikenFöretagen).

Hon beskriver sin resa då hon som 19-årig tjej skulle ge sig in i affärsvärlden efter att ha tackat nej till Handels. Hon ville fortsätta med det projektarbete som hon börjat med under sitt sista år på gymnasiet, Ung företagsamhet. Att gå emot strömmen och allas förvarningar om att ”Tänk om du misslyckas” gjorde inte starten lätt men genom en stark tro till sig själv, nytänkande, kreativitet och en enorm inställning fanns bara frasen ”Tänk om jag lyckas” i hennes huvud.

Livet har varit en berg och dalbana blandat med mot och medgångar. Olyckan som hon drabbades av tog lång tid att komma tillbaka ifrån. Det gjorde att både bolagen samt hon själv rasade men med kämparglöd och rätt inställning var hon efter ett tag på benen igen. Bl.a tack vare rätt tankesätt kom hon tillbaka snabbare än beräknat. Det var en enorm erfarenhet som idag gjort henne starkare. Oavsett var eller vad man befinner sig i livet gäller det att man ifrån sina egna förutsättningar ser möjligheterna och fokuserar på det som man är bra på utifrån den plattform man står på.

Exempel på Föreläsningsämnen
Våga vinna
Våga lyckas
Se möjligheter istället för hinder!
Utgå från dina förutsättningar…OCH lyckas!
Företagare- kvinna- ung – hur går det ihop?
”Tänk om jag lyckas”
”Begränsningarna till framgång sitter i huvudet”
”Våga gå din egen väg”
”Gör din grej – gör det du brinner för”

Kontakt och Bokning
Boka Therese via formuläret på sidan eller via kontaktsidan idag!

Sagt om Therese föreläsningar
Besök Referenser för att läsa vad som sagts om Thereses föreläsningar